chesterfieldbrickfestival.com

Proč Nevolit Piráty | Proč Nevolit Pirate Day

Do podzimních voleb zbývá jen šest týdnů a prakticky všechny strany a hnutí se snaží ve finální fázi kampaně oslovit další voliče. Právě předvolební finiš bude pro výsledky hlasování klíčový, v posledních týdnech se teprve rozhodnou desítky procent voličů. Před jednotlivými stranami či koalicemi tak stojí velká výzva, jak na svou stranu přetáhnout klíčové desítky a stovky tisíc hlasů. Zatímco například hnutí ANO v posledních týdnech a měsících sbírá své dříve odpadnuvší podporovatele zpět, u koalice Pirátů se Starosty je trend opačný. Podle dostupných volebních modelů jí totiž stále klesá podpora. Jak navíc upozornil srpnový výzkum agentury Kantar CZ pro Českou televizi, musí tato koalice řešit i jistou deziluzi vlastních voličů. Podle výzkumníků totiž klesá nadšení podporovatelů hnutí STAN pro samotnou koalici. Hned třetina z nich by pro spojenectví, které na jaře vedlo ve všech průzkumech, nyní nehlasovala. Další šestina voličů STAN s tím váhá. Ještě před samotnou dohodou o předvolební koalici si nechali Piráti zpracovat analýzu, která sledovala, jak se ke spojenectví staví voliči obou subjektů.

  1. Proč nevolit pirate les
  2. Diskuse: GLOSA: Proč nevolím piráty - Neviditelný pes
  3. Zrada může Piráty přijít draho. Odhoďte ješitnost a splňte, co jste slíbili. Jinak co? | ČtiDoma.cz
  4. Neakcepovatelné projevu kom.smýšlení u členů - Stránky 2 - Fórum Pirátské strany

Proč nevolit pirate les

Dvě ruličky na osobu Jsem upřímně proevropský a ideu EU mám za vlastní. Nepochybuji o existenci klimatické změny. Hluboce ale pochybuji o tom, že Green Deal je adekvátní reakcí. V životě jsem ještě stačil dostatečně dlouho poroučet větru dešti v rámci Státního plánu základního výzkumu, abych najisto věděl, že řešení složitých problémů jednoduchým nařízením shora nefunguje. Nebudu volit piráty, ve svém věku nehodlám v lednovém počasí sedlat sdílenou koloběžku. Mám volit ODS-SPOLU? Petr Fiala prohlásil, paměť mi slouží, že nezbude než se přizpůsobit. Já bych se rád doptal, čemu že se hodlá přizpůsobit. Rád bych volil Alexandra Vondru, hlas na poušti. Nekandiduje. Mám jeden hlas. Poradíte? Piráty volit nebudu P. S. Jsem liberál progresívní, EU nakloněný, neraďte mi tedy volbu uskupení typu KSČM, SPD nebo Trikolora.

Jenomže v realitě má větší sílu, než se zdá. Hranice pro vstup do poslanecké sněmovny je totiž 5% hlasů. To je tedy při 60% volební účasti cca 250 000 hlasů. A teď si řekneme, proč těch pár tisíc hlasů "protestních nevoličů" může mít naprosto zásadní význam. Pouhých 5 tisíc hlasů může stranu s 4, 9% dostat do sněmovny Volební systém je podle mě zbytečně komplikovaný a trochu obskurní, ale jedno pravidlo je velmi jasné – do sněmovny se dostanou jen strany, které dostanou 5­ a více procent hlasů. V aktuálních volbách máme hned 5 stran, které v průzkumech oscilují kolem 5% – Trikolóra, Volný blok, ČSSD, KSČM a Přísaha. Připomínám, že předvolební průzkumy jdou mnoha způsoby manipulovat (a také se manipulují), takže od reality se mohou lišit i o několik procent. Vezměme si tedy třeba pročeskou stranu Trikolóra jako příklad toho, jak obrovskou sílu může mít pouhých pár tisíc hlasů. Trikolóra se pohybuje v různých průzkumech kolem 5% (od cca 3% do 7%). Je docela dobře možné, že ve volbách může skončit třeba s 4, 9% hlasů a do sněmovny se nedostane.

Diskuse: GLOSA: Proč nevolím piráty - Neviditelný pes

Jsem liberál. Sice teď venkovský, leč původem městský. Ač lehce přes šedesát roků věku ne liberál konzervativní, ještě stále progresivní. Když vyplním jakoukoli volební kalkulačku, a že se s nimi teď pytel roztrhl, vyjdou mi piráti jako první volba. Nebudu volit piráty. Byl jsem v neděli 12. září v Příbrami. Navštívil jsem tamní kulturní dům, jenž leží uprostřed sídliště, které bylo postaveno v padesátých letech. Nenalezl jsem místo k zaparkování. Všude stála auta domácích. Jsem vzdělán technicky, občas použiji i titul za jménem. Nedovedu si představit, jak ve všech těchto uličkách a dvorcích do čtrnácti let, dobře, do dvaceti pěti let, budou stát nabíjecí stanice pro elektromobily, pro všechny, co tam dnes parkují. Spíš si umím představit, jak z oken visí prodlužovačky. S pousmáním si představuji onen devítipatrový osmivchodový panelák v pražských Bohnicích (200 aut minimálně), jak se jeho obyvatelé perou o těch 10 nabíjecích stojanů a do fronty k nim se posílají i děti. Jako když jsme chodili pro toaletní papír.

Za tulipánové horečky v letech 1634-1637 se jejich cibulky vyměňovaly za domy na náměstí, kobyly a povozy. Po splasknutí květinové bubliny mohli nešťastníci doufat, že z neprodaných cibulek jim vyrostou tulipány nebo půjdou alespoň nakrájet na chleba. V případě krachu kryptoměn, ať už mají název bitcoin, dolar nebo koruna, jejich fandům nezbude nic jiného, než se dívat na excitované elektrony v drátech k počítačům. Tančíme valčík na palubě Titaniku. Již došlo k pověstnému mávnutí motýlích křídel, přehřátí reaktoru…., které zasáhne celý svět. Pandavirus, narušení dodávek čipů či plastových granulátů, nedostatek lodních kontejnerů, zablokování Suezkého průplavu to vše představuje pouhou záminku ke zvyšování cen, na které bylo zaděláno již dávno. Jen se všichni ostýchali být první. Dnes vám i prodavačka bot odůvodní jejich zdražení vyšší cenou polyuretanu na světových trzích. A jako vždy ti, co vše způsobili, budou házet vinu na všechny okolo.

Zrada může Piráty přijít draho. Odhoďte ješitnost a splňte, co jste slíbili. Jinak co? | ČtiDoma.cz

  1. Diskuse: GLOSA: Proč nevolím piráty - Neviditelný pes
  2. „Aktuální systém nesnáším a tak nebudu volit“? | Outsider Media
  3. Orkán Herwart v Česku napáchal škody za nejméně 1,37 miliardy - Novinky.cz
  4. Proč nevolit pirate les

Neakcepovatelné projevu kom.smýšlení u členů - Stránky 2 - Fórum Pirátské strany

Podívejte se na spouště Každý má něco, co mu vadí. Přemýšleli jste někdy nad tím, proč neexistuje jediná definice "obtížných"? Někteří lidé milují silné lidi; ostatní je zastrašují. Někteří rodiče milují děti v určitém věku, zatímco jiní tyto věky a stádia nenávidí. Někteří lidé mají rádi tiché, nenáročné lidi, zatímco jiní si myslí, že jsou namyšlení a nudní. Pokud by existovala jedna definice, všichni by souhlasili, ale není - protože každému člověku vadí jiné věci. Zkuste zjistit, co vadí vám, co chcete ovládat a co u ostatních "nemůžete vystát". Jakmile to zjistíte, můžete začít rozpoznávat spouštěče. 2. Zvažte "proč? " Proč vám takové chování nebo přístup vadí? Opět za předpokladu, že vás například někdo fyzicky nezneužívá, proč vás někdo, kdo mluví ostrým tónem, odrazuje? Proč vás rozčiluje někdo, kdo se rozčiluje nad něčím, co jste možná udělali? Proč se chcete hádat se člověkem, který nesouhlasí s vaším úhlem pohledu? Je to proto, že se mýlí, nebo proto, že máte nějaké zkušenosti nebo předchozí zkušenosti nebo víru, že by se s vámi mělo zacházet určitým způsobem?

proč nevolit pirate français

"Určitě by Josef Lux nevolil Martina Stropnického, Janu Maláčovou, Jana Hamáčka, protože to jsou prostě lidé nevolitelní, kteří tady vládli s komunisty nebo spolu s představitelem této vlády, který byl spolupracovník StB, " dodal Jurečka. Hamáček připomněl, že sám Jurečka byl ministrem zemědělství, který ve vládě s Babišem také seděl. "Vždyť pan Jurečka seděl s námi ve vládě. Vy jste seděl s námi ve vládě, vy do koalice Spolu nepatříte, protože ODS a TOP 09 tady vládla do roku 2013, to bylo to peklo, " reagoval na přestřelku premiér Andrej Babiš (ANO). Fiala: Zoufalí lidé dělají zoufalé činy Šéf ODS Petr Fiala k tomu uvedl, že místo toho, aby se Hamáček omluvil, tak kádruje koalici Spolu. "Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Tak místo toho, aby se Jan Hamáček snažil oslovit svoje voliče nějakým rozumným sociálně demokratickým programem, tak nás tady kádruje, kdo do naší koalice patří a kdo do ní nepatří. Nechte to na našich voličích, " prohodil šéf ODS s tím, že Hamáček nesmyslně kádruje, kdo do koalice Spolu patří, či ne.

Už mě nebaví to mediální oblbování a tak je třeba, aby se na to každý podíval sám a na vlastní oči. Zde je aktuální ceník odpustků klimatické církvi. To je téma, o kterém se skutečně bude hlasovat tyto volby. Zdroj. O co se jedná? Jedná se o minimální sazby ekologických daní založených na produkci CO2 z jednotlivých paliv. Prakticky to pro mě nebo pro vás znamená, že odevzdáte část svých příjmů státu, zatímco byste jej mohli vynaložit například na zlepšení svého bydlení, vzdělání svých dětí nebo usnadnění stáří rodičům. Tyto peníze místo toho odvedete v cenách zboží státu, odkud je obvyklými cestami úředníci přečerpají různým oligarchům. Řečeno slovy předkladatele, díky těmto daním "budou podniky i spotřebitelé dostávat jasnější cenové signály, které jim pomohou rozhodovat se pro čistší, energeticky účinnější a klimaticky šetrnější řešení. " Celé vysvětlení této daňové změny napsané obvyklým arogantním evropským byrokratickým speakem najdete zde. V textu se také dozvíte, že dodatečné daňové sazby na jednotlivá paliva nebyly navrženy ani tak podle toho, kolik produkují toho hrozného CO2, ale podle toho, jak moc se zajídají neomarxistům ze zelené klimatické církve.
řádkování-ve-wordu